Източник: lamqta.comОвен  Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и

...
Източник: lamqta.comОвен  Днес ще бъдете като никога дружелюбни и обаятелни и
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес! Ето кои зодии трябва да внимават

Източник: lamqta.com

Овен 
Днес ще бъдете като в никакъв случай отзивчиви и обаятелни и толкоз, че като магнит ще притегляте друг жанр непознати хора. Възможно е сред тях да се окаже и този, който толкоз от дълго време търсите в безликата навалица и до този миг все не сте могли да откриете. Поогледайте се! 

Телец

Компанията на Вашите родственици, другари и сътрудници през днешния ден напълно няма да е приятна за Вашия обичан човек и затова той ще се усеща неуютно. Затова се постарайте да му спестите това наслаждение, а в случай че не можете, даже и за секунда не се отделяйте от него. До Вас той ще се усеща много по-уверен.
 

Близнаци

Възможно е, да не Ви пречи, в случай че промените настоящия си метод на живот с по-сдържан. И времето, и парите, които сте харчили толкоз нехайно, са на границата на привършването, и по тази причина през днешния ден е най-подходящото време, да деянията непоколебим консерватизъм. Само че Вие можете да превърнете цялата обстановка в доста занимателна игра! Поставете си за цел да ревизирате и да се убедите, какъв брой малко можете да харчите за деня, и какъв брой бързо можете да тичате по задания. Направо ще се учудите, от получения резултат!...
 

Рак

През този ден Ви чака радостна среща с Ваш някогашен поддръжник, който не сте виждали от преди хиляди години. Възможно е, в случай че би трябвало да се разчита на Вашата воля, да не бихте го видели още толкоз години, само че ориста изобщо не се преценява с Вас. Затова, въпреки и да Ви е напълно неприятно да видите това лице, съберете самообладание и се усмихнете. В края на крайщата всичко това не е за дълго.
 

Лъв

Днес връзките с Вашия обичан човек може да се трансформират в най-неочаквано направление. Дали това ще е по-добрата или по-лошата посока, ще се обясни по-късно, с течение на времето. В последна сметка би трябвало да се подготвите за това, че нищо няма да бъде по този начин, както е било преди.
 

Дева

Активното Ви внимание през този ден ще е изключително нужно на Вашия обичан човек, тъй като в противоположен случай може да извърши куп нелепости на всякакво равнище, включително и такива, следствията от които ще бъдат необратими. Строгият Ви надзор ще бъде единствено от изгода на Вашата половинка, а и на вашите връзки....
 

Везни

Хубав ден за начало на нова работа. Колкото по-„ земен ” и на практика темперамент имат Вашите занимания, толкоз по-охотно звездите ще Ви оказват помощ, да постигнете триумф. Не си заслужава, да витаете в облаците - празните фантазии водят единствено до разочарования. Около обяд ще научите вълнуващи вести. Помнете, че не нужно да предприемате нещо неотложно, а имате задоволително време умерено да обмислите всичко. За препдпочитане е, да се съветвате с по-възрастни хора с повече опит, с които не би трябвало да имате роднински връзки. Възможни са скъпи дарове и парични приходи. 
 

Скорпион

Ще работите по нови и значими неща, разгръщайки капацитета си. Полезните ви контакти и сфери на активност ще задълбочат познанията ви и ще ви приближат до мечтаната цел.

 

Независимо, че някой може да ви е обидил или засегнал, простете му и се старайте да поддържате духа си в равновесие. Ситуацията при Скорпионите остава непроменена. Погрижете се за положителното въодушевление на околните си, даже и да не намирате подобаващ мотив за това. Факта, че сте дружно и можете да споделяте мисли и безредици е причина да овладеете страстите си и да се радвате на живота си. Перспективите за развиването на печеливша концепция са положителни, от вас зависи тя да има бъдеще.

Стрелец

През този ден материалните и професионални въпроси ще бъдат най-актуални. Трябва да извършите спомагателен акцент на приходите от служебна активност и осъществяване на ежедневни отговорности, включително и управителни. Днес ще можете самоуверено да изразходвате спестяванията си, в случай че са съобразени с опциите, и че няма да нарушите някакви правила. Възможни са удачни придобивки вкъщи. На тази основа връзките с родителите и децата може да станат по-топли. Някои разноски ще бъдат непредвидени.
 

Козирог

Днес е изцяло допустимо да извършите нещо безогледно във връзка с Вашия обичан човек. Затова преди да постъпите по един или различен метод, помислете си, по какъв начин Вашата половинка ще реагира на Вашите думи или дейности.
 

Водолей

Денят дава обещание да бъде забавен и прелестен. Ще съумеете да удържите победа над личните си недостатъци и ще се справите с това, което по-рано Ви се е коствало непостижимо. Особен мотив за горделивост ще имате, в случай че напоследък нещата Ви не са „ вървели ” и е имало заплаха да попаднете в редиците на неудачниците. Много сте привлекателни, и това няма да остане неусетно. Необходима Ви е изясненост в контактите. За страдание, интуицията може да Ви подведе, тъй че би трябвало доста деликатно да се вслушвате в мнението на хора, на които се доверявате.
 

Риби

Продължавате своето напредване по пътя на самопознанието. Проблемът е в това, че предметът на Вашите търсения към момента не е явен и за самите Вас. Създа се усещане, че всички към Вас, с изключение на Вие самите, имат цел в живота, която следват. Ако Ви се коства, че някак сте се „ изгубили ”, или че сте комплицирани заради огромното количество разновидности, усамотете се за някое време, с цел да обмислите всичко на мира. Не е наложително за задачата да употребявате през целия ден - стигат и няколко часа, които може да прекарате в дълго пътешестване или просто за разходка в парка. Това ще Ви помогне да се предпазите от спомагателен стрес.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР